„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна. Научете повече        
Начало :: Защита на купувача в Cento.bg

Безплатна доставка до дома при поръчки на стойност над 50 лв. на продуктите на Екопланета Такса за доставка 5 лв. при поръчка на стойност до 50 лв. 

Защита на купувача в Cento.bg

Защита на купувача от Cento.bg

Напълно сме наясно, че в днешните смутни времена всеки човек се притеснява за парите си и  за това да не бъде измамен. В тази връзка, освен бързо и приятно пазаруване, cento.bg осигурява на своите клиенти и 100% безопасност при закупуване на даден артикул. Как гарантираме това:

  1. Cento.bg е изцяло легален бизнес.
  2. Cento.bg ви гарантира, че фирмите, от които пазарувате посредством сайта са напълно реални и няма да бъдете измамени от тях. Това е защото търговците и Центо БГ са обвързани с договор, защитаващ правата на потребителите.
  3. Cento.bg разполага с политика на връщане по Европейски стандарти. Всеки, който закупи артикул от нас може да върне стоката в рамките на седем дни, стига опаковката на продукта да не е нарушена. Опаковката, която е ползвана при доставка може да не е цялостна.


Поради тези три причини, cento.bg е гарант не само за бързината и качеството на пазаруване, а и за неговата сигурност. Пазарувайки при нас вие няма от какво да се страхувате, трябва единствено да се отпуснете, да разгледате онлайн каталога и да изберете каквото ви е необходимо.