„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна. Научете повече        
Начало :: Арбитраж

Безплатна доставка до дома при поръчки на стойност над 50 лв. на продуктите на Екопланета Такса за доставка 5 лв. при поръчка на стойност до 50 лв. 

Арбитраж

Арбитраж

Както и в реалния живот, така и при нас възникват проблеми и въпроси между купувачите и търговците. Това е напълно нормално. Ние от Cento.bg, обаче, в такива случаи не се оттегляме от спора, а оказваме пълно съдействие и на двете страни, с цел постигане на съгласие и решаване на възникналия проблем. Ако той не може да бъде отстранен толкова просто и по взаимно съгласие между купувача и търговеца, ние си сътрудничим с Комисията по защита на потребителите (КЗП), предоставяйки им пълна информация относно възникналият казус. Така по напълно законен начин оправяме проблема като се стремим да няма ощетени от случилото се.
Каквото и да стане, ние от Центо БГ ООД, даваме пълна публичност и прозрачност на стъпките, които предприемаме за постигане на консенсус по проблема.
 

Page4 content